Θεατρικό παιχνίδι για ενήλικες

12-23 Οκτωβρίου 2018

Το «θέατρο εΦ» ανακοινώνει τη δημιουργία νέου εργαστηρίου θεατρικού παιχνιδιού για ενήλικες. Μέσα από ένα ενεργητικό παιχνίδι, αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες του σώματός μας θα εξερευνήσουμε το θέατρο, την ερμηνεία, την σκηνική παρουσία, την απόλαυση της στιγμής και του κοπιάσματος. Κάθε παράσταση είναι ένα παιχνίδι, κάθε παράσταση μπορεί να προσεγγιστεί με όρους παιχνιδιού. Ένα αγόρι κρατά ένα ξύλινο σπαθί και κυνηγάει τους φίλους του: είναι ο Ρωμαίος που κυνηγάει τους Καπουλέτους, είναι ο Μάκβεθ που κυνηγάει τους εχθρούς του.

Ανοιχτά μαθήματα γνωριμίας:

Τμήμα Παρασκευής: 12 και 19 Οκτωβρίου 18:00-20:00
Τμήμα Τρίτης: 16 και 23 Οκτωβρίου 21:15-23:15

Δήλωση συμμετοχής: 6942970083(vodafone), 6979903705(cosmote), 17:00-22:00

Εναλλακτικά στείλτε μας ονοματεπώνυμο, e-mail και τηλέφωνο και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Μέσω facebook: https://www.facebook.com/theatroef
Μέσω e-mail: theatroef@gmail.com

Πρόγραμμα εργαστηρίου:

Το εργαστήριο απευθύνεται σε οποιονδήποτε, δεν είναι απαραίτητη κάποια προηγούμενη επαφή με το θέατρο. Απευθύνεται σε ηθοποιούς που θέλουν να εξερευνήσουν τη σκηνική τους παρουσία και ερμηνεία μέσα από το θεατρικό παιχνίδι, σε δασκάλους που θέλουν να εμπλουτίσουν το οπλοστάσιό τους, σε σκηνοθέτες που θέλουν να εξερευνήσουν νέα εργαλεία οργάνωσης της σκηνικής πράξης αλλά και σε οποιονδήποτε θέλει να εξερευνήσει το θέατρο και να δοκιμάσει τον εαυτό του πάνω στη σκηνή.

Δάσκαλος στο εργαστήρι του θεατρικού παιχνιδιού είναι ο σκηνοθέτης της ομάδας του «θεάτρου εΦ» και μέλος της «C. for Circus» Σφυρής Γιωργής. Έχει φοιτήσει στο Εθνικό Ωδείο της Ξάνθης, στο Τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών της Θεσσαλονίκης και έχει διδαχθεί τις τεχνικές του Grotowski στο σώμα και στη φωνή.